Dagcursus “Homeopathie voor thuis en op reis”

[dropcap]I[/dropcap]n deze dagcursus leer je de grondbeginselen van de homeopathie en die te gebruiken in het leven van alledag. Je leert hoe je homeopathie kunt toepassen bij allerlei kleine klachten voor jezelf en je kinderen zoals griep, verkoudheid, hoest, klachten na val, tandpijn, verbrandingen etc.

Je leert homeopathie te gebruiken bij kleine klachten

In de ochtend komen grondbeginselen van homeopathie aan bod, hoe werkt homeopathie, wat is het verschil met de reguliere geneeskunde, wat is het verschil tussen acute en chronische klachten, wat is het nut van ‘acute’ homeopathie. We gaan ook praktisch aan de slag door te ontdekken wat draaien en schudden voor invloed heeft op water en hoe een homeopathisch middel aanvoelt en proberen we energie te voelen. Vervolgens gaan we zelf een homeopathisch middel maken met aansluitend een reading van dit middel.

In de cursus homeopathie leer je dat homeopatische middelen energetische middelen zijn.

 

In de middag leer je hoe homeopathie voor jezelf en je kinderen praktisch te gebruiken  en  te werken met het boekje “homeopathische huis- en reisapotheek”, krijg je belangrijke tips hoe tot een juist middel te komen en behandel ik een aantal middelen en situaties waarin je het kunt toepassen. We gaan ook zelf aan de slag door praktijkvoorbeelden te proberen op te lossen. Ook eigen inbreng is hier welkom.

 

Datum:  Zaterdag 18 mei  2019

Inloop: 9.15 uur,  aanvang 9.30uur tot 16.30 uur (Pauze van 12.30-13.30 inclusief vegetarische lunch)

Plaats: Praktijk voor klassieke homeopathie Eugene van Grinsven, Dr. Titus Brandsmaplein 19, Tilburg

Kosten €80,- (Inclusief het boekje “Homeopathische huis en reisapotheek”, exclusief EHBO-middelendoosje, incl vegetarische lunch)

Opgeven:  per telefoon 013-5358164 of per mail: info@eugenevangrinsven.nl

Maximaal aantal deelnemers: 10

Meedoenregeling is mogelijk.